keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Uni-ball Signo arvonta!


Vihdoinkin sain mun 5 uutta Uni-ball Signon valkoista geelikynää ja koska mä en ihan ehkä noin montaa tarvitse, laitetaan yksi arvontaan! Moni on ollut tuosta kynästä kiinnostunut, mutta jostain syystä ei ole sitä saanut hankittua. Itse tilasin kynät eBaysta ja ihan omilla pennosillani olen maksanut eikä arvontaan sisälly kolmansia osapuolia. Lupaan toimittaa kynät Suomen sisällä arvonnan voittajalle!
Päivi Vesala Mielikuvia vol. 1, Polychromos ja Uni-ball Signo geelikynä.
Eli, miksi Uni-ball signo? Ensinnäkin, kynän pigmentti on aivan upea ja peittävä, kuten ylläkin näkyy niin yhdellä "tökkäyksellä" valkoinen peittää jopa mustan moitteettomasti. Mustetta tulee runsaasti ja jos kuvaa pitää korjailla, värin voi vaan rapsuttaa paperin pinnasta pois.

Arvontaan osallistut jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttikenttään. Osallistumisaikaa 16.4.2017 asti. Lisääthän kommenttisi loppuun sähköpostiosoitteesi, niin saan voittajan kiinni. Jos et halua jättää sähköpostiasi, jätä viesti nimimerkillä ja seuraile blogia niin julkaisen kyllä voittajan blogissakin nimimerkillä. Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti!

Ps. kommentissa voit vaikka kertoa, että miten käyttäisit geelikynää, jos sen voitat? :)

12 kommenttia:

  1. Tätähän käyttäisi vaikka mihin, mutta ainakin vesiväritöiden yksityiskohtiin! Olenkin etsinyt jotain peittävää valkoista geelikynää :) sähköposti: morkhetkloft(at)hotmail(piste)com

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Se nyt sitten poisti sen kommentin :D opettelisin siis käyttämään geelikynää erityisesti yksityiskohtien korostamiseen :)

    VastaaPoista
  4. Tuollaisella kynällä olisi kiva päästä kokeilemaan pisteitä väritettyihin kuviin.
    S-posti: ronnuli@gmail.com

    VastaaPoista
  5. En ole tuota merkkiä kokeillut, on varmaan hyvä. Vähän samantyylistä valkoista geelikynää olen käyttänyt värikynien kanssa silloin, kun tarvitsee tehdä pieniä valkoisia yksityiskohtia.
    eija87@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Kynälle löytyisi käyttöä. Unohdin tilata sen samalla, kun tilasin uudet prismacolorit.
    kisuliini-69@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Mä oon jo pitkään halunnu valkosen geelikynän, mut en oo vaan löytäny hyvää. Mä väritän mandaloita, johon ois kiva kokeilla lisätä tollasia yksityiskohtia ku sä teet, parantaa kyl kuvia ehottomasti ku ne noin viimeistellään... tuli vähä pitkä vastaus mut pointti se et mukana arvonnassa ja tykkään tosi paljo sun blogista. :D

    s-posti: naali_91@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Vaikuttaa hyvältä kynältä! Käyttäisin värityskuvien koristeena ja haluaisin piirrellä itse mandaloita mustalle paperille.

    sweet.apache@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Vaikuttaa sen verran laadukkaalle kynälle, että haluaisin ehkä testata mustalle/ruskealle paperille piirtämistä ��

    S.posti mimmu94@windowslive.com

    VastaaPoista
  10. Haluaisin opetella käyttämään valkoista geelikynää korostamaan värittettävien kuvien yksityiskohtia ja koska en uskalla ebayta itse käyttää,olisi nyt mahtava tilaisuus saada toimiva valkoinen geelikynä itselle. Sähköposti: laitinenlissu@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Olis kiva päästä opetteleen,että miten tuolla saisi elävöitettyä värityksiä :)

    VastaaPoista