perjantai 17. maaliskuuta 2017

Inspiraatiota teroituspurun väreistä

Olin jo valinnut kuvan, kala mihin ajattelin turkooseja ja sinisiä sävyjä. Taustaan halusin teroituspurua, joten tyhjensin teroittimeni. Ja voi että mä lumouduin siitä teroituspurun väristä! Valitsin uuden kuvan ja aloitinkin päinvastaisessa järjestyksessä värittämisen taustasta.
Magisk Gryning värityskirja ja teroituspurua Polychromoksista.
 Teroituspurusta sain kauniin haaleanoranssin taustan. Levittelin purun ihan vain sormella pyöritellen. Kumitin sitten ylimenneen taustan kuvan päältä. Mulla on nyt ollut haaveena opetella värittämään jalokiviä aidonnäköisesti. Muutamaa netistä löytämääni oppia soveltaen ja neljällä Polychromoksella sain allaolevan lopputuloksen. Ihan ok, vielä on kehittämistä!
Jalokivi, 4 eri sävyistä Polychromosta (turkoosi)
 Inspiroiduin myös sateenkaaren väreistä tässä kuvassa, koska onhan kyseessä rainbow dust! Värittelin pienet yksityiskohdat sateenkaaren väreillä ja itse tomun keltaoranssilla liukuvärillä ihan mielen mukaan ja annoin vain kynien viedä.
Magisk Gryning ja Polychromos
 Vielä viimeiset silaukset valkoisella geelikynällä. Tilasin noita muuten 5 kpl varastoon kun sai halvalla! :D Normaalisti kappalhinta toimituksineen 3.20€ ja nyt jäi kappaleelle hintaa 1.80€. Yhden tai pari lahjoitan kaverille, mutta mietin että pitäisikö mun arpoa yksi noista kynistä pois, montaa tuntuu tuo kiinnostavan! Sitten asiaan, eli tökin taas autuudella valkoisia pisteitä kuvaan viimeistelyksi.
Magisk Gryning, Polychromos ja valkoinen geelikynä Uni-ball Signo.
Lopputulos on ihan kiva. Mä ensin väritin tuon pullonkorkin jalokiven valkoiset tehosteet ihan eri lailla. Mutta en ollut tyytyväinen niin rapsuttelin värin pois ja tyydyin tuollaiseen simppeliin ratkaisuun. Mitenkäs muuten teidän mielestä jalokivi onnistunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti